Eigentijd over "onzekere tijden"

De nieuwste Eigentijd staat in het teken van ‘onzekere tijden’. Want dat zijn het momenteel. Ook voor zangeres en presentatrice Antje Monteiro (51). Toch blijft ze altijd positief. Net als Marieke Timmermans (41), hoofd Ontwikkelingsgerichte Zorg bij het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht. Ze laat Antje haar bijzondere werk zien in dit unieke centrum waar alle kinderen met kanker worden behandeld.

En verder in Eigentijd

  • Een uitleg van de nieuwe pensioenregels: onze samenleving verandert en het pensioenstelsel verandert mee. Zie pagina 10.
  • Hoe ga je om met stress in onzekere tijden? Lees de praktische tips van arbeids- en organisatiepsycholoog Jorg Damen op pagina 8.
  • Velen maken zich zorgen om hun gezondheid, hun dierbaren, of hun inkomen. Vier deelnemers vertellen hoe ze hiermee omgaan. Kijk op pagina 17-21.

Naast deze onderwerpen vindt u nog veel meer informatie in deze Eigentijd. Zoals nieuws over de financiële situatie van PFZW, de betaalkalender voor 2021 en als afsluiter het verhaal van de gepensioneerde Martien (82), die vertelt hoe hij ‘best aardig de eindjes aan elkaar weet te knopen’. 

Veel leesplezier!

Eerdere edities