PFZW in de media

10-05-2022 | PFZW gaat sociale partners eerder informeren over relevante berichten in de media.

Onlangs kwam PFZW negatief in de media over de situatie van een individuele deelnemer van ons fonds. Een bijzonder vervelende situatie. Een aantal sociale partners gaf aan het niet fijn te vinden om dit soort informatie uit de krant te vernemen. Zij horen dit graag van te voren van PFZW zelf en ontvangen dan ook graag informatie om zich voor te bereiden op eventuele vragen van hun leden. Heel begrijpelijk en wij geven daar natuurlijk gehoor aan.

U ontvangt van ons al de persberichten van PFZW. En vanaf nu breiden we dit uit naar andere relevante berichten in de media. Dat lukt helaas niet altijd vóór de plaatsing van een bericht, omdat wij niet altijd op de hoogte zijn van de inhoud van de komende berichten over PFZW. Op het moment dat de bestuurlijke gremia van PFZW worden geïnformeerd over een relevant (komend) bericht, informeren wij ook u als sociale partner.

Persberichten nalezen?

Wilt u de persberichten van de afgelopen tijd nog eens nalezen? Kijk dan op onze website. Op onze website is ook een speciaal gedeelte voor sociale partners ingericht. Onder ‘Actueel’ treft u op dit gedeelte de artikelen aan uit de e-nieuwsbrief sociale partners.