Goed Bezig

Goed Bezig is het magazine en online platform van PFZW voor medewerkers in de sector zorg en welzijn. Je vindt er ervaringen en tips die je helpen om nu fit en gezond te werken, zodat je later optimaal van je pensioen kunt genieten

Het magazine

Iedereen die pensioen opbouwt bij of ontvangt van PFZW krijgt drie keer per jaar (maart, augustus, november) het magazine Goed Bezig. Op papier óf digitaal. Hiermee blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom pensioen en je pensioenregeling. Daarnaast lees je bijzondere verhalen uit de sector zorg en welzijn, krijg je tips om gezond te leven en te werken en nog veel meer! 

Thema: Goed met geld

Het thema van de nieuwste editie is Goed met geld. Want goed met geld omgaan is belangrijk, zeker nu het dagelijks leven prijziger wordt. Maar geld betekent meer dan alleen salaris. Denk aan praten over geld, weten wat er speelt op financieel gebied en nadenken over pensioen. In deze editie zijn we open over geld. Je hoort bijvoorbeeld over nieuwe ontwikkelingen rondom pensioen, krijgt tips voor rust in je hoofd én portemonnee en leest verhalen van collega’s over dit thema. 

Goed Bezig Magazine print en digitaal

Eerdere edities