Het platform

Op ons platform vind je ervaringen van collega's, tips van deskundigen en hartverwarmende video's die het dagelijkse werk net even wat mooier, leuker en fijner maken. Daarnaast vind je er ook verhalen en informatie over je pensioen. Elke week verschijnen er nieuwe posts op het platform.

Het magazine

Het printmagazine Goed Bezig versturen we drie keer per jaar (maart, augustus, november) aan onze deelnemers. Je ontvangt het automatisch als je jonger bent dan 43 jaar én pensioen opbouwt bij PFZW. In het magazine lees je veel ervaringen van collega’s op de werkvloer en steek je ook nog eens het nodige op over je pensioen. 

Thema 'Passen en meten'

De nieuwste editie van het magazine staat in het teken van ‘Passen en meten’. Als medewerker in zorg en welzijn wordt er vaak veel van je verwacht, zowel qua werkdruk als qua flexibiliteit. Het is best een uitdaging om dat goed te combineren met je privéleven. En met de stijgende kosten voor levensonderhoud is het tegenwoordig regelmatig passen en meten om het eind van de maand te halen.

Het magazine in het kort:

  • Oud-topschaatser Erben Wennemars loopt mee met sportarts Aernout Snoek in ziekenhuis Isala in Zwolle. ‘Jij en alle mensen in het ziekenhuis doen dingen die er echt toe doen’, zegt Erben tegen Arnout. Zie pagina 6-11.
  • Vijf tips om meer grip te krijgen op je agenda. Kijk op pagina 12-13.
  • Verzorgende Minke, moeder van vier kinderen, krijgt maandelijks amper de eindjes aan elkaar geknoopt. Lees haar verhaal op 18-19.
  • De inkomsten en uitgaven van persoonlijk begeleider Maaike (37), die veel investeert in persoonlijke ontwikkeling.

Naast deze onderwerpen vind je nog veel meer informatie in deze editie van Goed Bezig. Zoals korte berichten uit het vak, interessante weetjes over je pensioen en als afsluiter het bijzondere verhaal van arts in opleiding Lidia (32) die als vrijwilliger werkt bij de Zonnebloem. En vergeet niet de puzzel in te vullen en op te sturen, want je maakt weer kans op een dinerbon van 100 euro. Speel je mee? Lees dan ook even de voorwaarden.

Eerdere edities