Stap 4: Activeer uw medewerkers

We vertellen uw medewerkers dat hun pensioen gaat veranderen. Maar als zij niet weten hoe het nu is, is het moeilijk om te beoordelen wat er anders wordt. Nodig uw medewerkers daarom uit om een kijkje te nemen op MijnPFZW, hun persoonlijke omgeving op de website van PFZW. Uw medewerkers kunnen daar niet alleen hun pensioen checken, maar bijvoorbeeld ook zien of hun partner bij het pensioenfonds is aangemeld.

Tekst

U kunt onderstaande tekst eenvoudig  gebruiken in uw eigen nieuwsbrief of magazine of op uw intranet. Dat gaat het snelst via de toetsencombinaties Ctrl-C (kopiëren) en Ctrl-V (plakken), of Cmd-C en Cmd-V op een Mac. 

Check je pensioen én je gegevens

Je hoorde al eerder van ons dat er nieuwe regels voor pensioen komen. Misschien ben je benieuwd wat dat voor je betekent. En daarom is het goed om eens te kijken hoe je er nú voorstaat. Dan ervaar je straks beter wat er voor jou gaat veranderen. Check eens hoeveel pensioen je al hebt opgebouwd op MijnPFZW, je persoonlijke omgeving op de website van jouw Pensioenfonds Zorg en Welzijn. En als je een partner hebt, is hij of zij dan daar aangemeld? Is ook je e-mailadres bekend bij PFZW, zodat zij je over de veranderingen voor jou kunnen informeren?

MijnPFZW bekijken

Beeld

Maak gebruik van het beeld bij een bericht in een nieuwsbrief of op uw intranet. Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding en klik op 'Opslaan als afbeelding' of 'Sla afbeelding op als' op een Mac. 

Illustratie vrouw checkt pensioen van PFZW op laptop

Heeft deze informatie u geholpen?