Activeer uw medewerkers

We vertellen uw medewerkers dat hun pensioen gaat veranderen. Zij kunnen zich aanmelden voor ons online vragenuur. Of een eenvoudige samenvatting bekijken van zaken die gaan veranderen en die voor hen belangrijk zijn. En nodig uw medewerkers ook uit om een kijkje te nemen op MijnPFZW, hun persoonlijke omgeving op de website van PFZW. Zij kunnen daar niet alleen hun pensioen checken, maar bijvoorbeeld ook zien of hun partner bij het pensioenfonds is aangemeld. 

Voorbeeldtekst 1

Online vragenuur nieuwe pensioenregeling: 26 juni

Als je later stopt met werken, krijg je elke maand pensioen van PFZW. Al word je 120 jaar. Op 1 januari 2026 gaat PFZW over op nieuwe regels voor pensioen. Je pensioen wordt dan makkelijker te begrijpen en het wordt duidelijker wat je opbouwt. Houden vragen over de nieuwe pensioenregeling je nu al bezig? Neem dan deel aan het online vragenuur van PFZW op woensdag 26 juni van 19.00 - 20.00 uur. Meld je nu aan.

 

  • Wil je weten wat er is geregeld in de nieuwe pensioenregeling?
  • Heb je een vraag over het omzetten van de pensioenen?
  • Ben je benieuwd naar de keuzemogelijkheden die je straks hebt/heeft?
     

Een pensioenexpert en bestuurslid van PFZW staan vanaf 19.00 uur klaar om de meest gestelde vragen te beantwoorden.

 

Meer informatie en aanmelden

Banner smal liggend

1200x314-PFZW-online-vragenuur

Banner liggend

1200x628-PFZW-online-vragenuur

Banner vierkant

1200x1200-PFZW-online-vragenuur

Banner staand

banners PFZW 240515

Voorbeeldtekst 2

Wat jij moet weten over de nieuwe regels voor pensioen

Vakbonden en werkgeversorganisaties in zorg en welzijn hebben afspraken gemaakt over hoe jouw nieuwe pensioenregeling eruit gaat zien. We hebben de belangrijkste afspraken voor je samengevat, zodat je alles wat jij moet weten makkelijk bij elkaar hebt. In elk geval kun je er  gerust op zijn dat je straks elke maand je pensioen gaat ontvangen. Jouw Pensioenfonds Zorg en Welzijn blijft voor jouw pensioen zorgen.

 

Samenvatting bekijken

Voorbeeldtekst 3

Check je pensioen én je gegevens

Je hoorde al eerder van ons dat er nieuwe regels voor pensioen komen. Misschien ben je benieuwd wat dat voor je betekent. En daarom is het goed om eerst eens te kijken hoe je er nú voorstaat. Dan ervaar je straks beter wat er voor jou gaat veranderen. Check eens hoeveel pensioen je al hebt opgebouwd op MijnPFZW, je persoonlijke omgeving op de website van jouw Pensioenfonds Zorg en Welzijn. En als je een partner hebt, is hij of zij dan daar aangemeld? Is ook je e-mailadres bekend bij PFZW, zodat zij je over de veranderingen voor jou kunnen informeren?

 

MijnPFZW bekijken

Beeldmateriaal

Ik bouw pensioen op
Senior mature older woman watching business training, online webinar on laptop computer remote working or social distance learning from home. 60s businesswoman video conference calling in virtual chat

Heeft deze informatie u geholpen?

Hoe gebruik ik de toolkit?

Voorbeeldteksten
U kunt de voorbeeldteksten in de witte kaders gebruiken in uw nieuwsbrief of magazine of op uw intranet. Dat gaat snel via de toetsencombinaties Ctrl-C (kopiëren) en Ctrl-V (plakken), of Cmd-C en Cmd-V op een Mac. 

 

Beeldmateriaal

Maak gebruik van de beelden op deze pagina in uw nieuwsbrief of op uw intranet. Klik met de rechtermuisknop op een afbeelding en klik op 'Opslaan als afbeelding' of 'Sla afbeelding op als' op een Mac.

 

Video's
Waar u op uw website of intranet beelden kunt gebruiken, kunt u meestal ook een video plaatsen. Kopieer daartoe de link van een video: start de video en klik rechtsboven op Link kopiëren.