Beeldbellen: een afspraak vanuit huis

Heeft u vragen over uw pensioen of hulp nodig bij het online regelen van uw pensioenzaken? Dan kunt u een afspraak maken met de klantenservice via beeldbellen. Dat is bellen waarbij je elkaar ziet. Een persoonlijk gesprek via uw computer, laptop, tablet of smartphone. Makkelijk én veilig.

Wanneer beeldbellen?

U bent begonnen met pensioen opbouwen bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn. Welkom! U heeft een welkomstbrief ontvangen met daarin een link naar een welkomstpagina. Op die pagina willen we u een paar vragen willen stellen om uw gegevens compleet te maken.

U kunt een beeldbelafspraak maken als u problemen heeft met de vragen op de pagina. 

Afspraak maken?

  1. Klik op 'Afspraak maken'
  2. Kies een geschikte datum en tijdstip
  3. Uw afspraak is gemaakt

Wat heeft u nodig?

  • Een laptop, computer, smartphone of tablet met camera
  • Een goede en stabiele verbinding met wifi. Controleer vooraf of uw camera en het geluid werkt
  • Wilt u hulp bij het doorlopen van de welkomstpagina? Zorg dan dat u het gesprek houdt op een apparaat met een groot scherm zoals een laptop, computer of tablet. De klantenservice kan dan online een beeld met u delen, waarop u kan meekijken.

Hoe werkt het?

Als u een afspraak heeft gemaakt, krijgt u een bevestigingsmail met een link. Op de datum en tijdstip van de afspraak klikt u op de link. Het beeldbelgesprek opent en uw afspraak kan beginnen. Uw afspraak is privé en kan door niemand anders geopend worden.