Onze cookies helpen

Wij helpen u graag met uw pensioen. Met cookies kunnen wij dat nog beter doen door de website voor u persoonlijk in te richten. Daarmee vindt u sneller wat u zoekt. Wilt u dat?

Leg me meer uit

Beeldbellen: een afspraak vanuit uw eigen huis

U hoeft de deur niet meer uit om een pensioenspecialist te spreken. U kunt namelijk persoonlijke informatie over uw pensioen bespreken via beeldbellen. Dat is bellen waarbij je elkaar ziet. Een persoonlijk gesprek via uw computer, laptop, tablet of smartphone. Makkelijk én veilig.

Waarom beeldbellen?

Soms is het handiger als u niet naar kantoor hoeft te komen voor een gesprek. Vanwege het coronavirus, bijvoorbeeld. Maar ook als u geen oppas kunt vinden of druk bent, kan een beeldbelgesprek een uitkomst zijn. Dat scheelt u reistijd!

Wat heeft u nodig?

  • Een laptop, computer, smartphone of tablet met webcam;
  • Een goede en stabiele verbinding met wifi. Tip: check vooraf of de camera en het geluid werkt, dit wordt soms door een ander programma geblokkeerd;
  • Wilt u hulp bij het doorlopen van MijnPFZW? Dan is het aan te raden om het gesprek te voeren op een apparaat met een groter scherm zoals een laptop, computer of tablet. De pensioenspecialist kan een scherm delen zodat u mee kunt kijken. 

Afspraak maken?

Een afspraak maken is heel makkelijk.

  • U maakt hier een afspraak als u een vraag heeft over ontslag of minder werken
  • Klik op 'Afspraak maken'
  • Kies een geschikte datum en tijdstip
  • Uw afspraak is gemaakt

Hoe werkt het?

Als u een afspraak heeft gemaakt, krijgt u een bevestigingsmail met een beveiligde link. Op de datum en tijdstip van de afspraak klikt u op de beveiligde link. Het beeldbelgesprek opent en de afspraak kan beginnen.

Confident young businesswoman wearing wireless headphones, discussing project details with clients via video call. Intelligent skilled female worker speaker holding online meeting with colleagues.

Wilt u een beeldbelgesprek plannen?