Ontbijtsessie 3 maart in Zeist

Graag nodigen wij u uit voor de ontbijtsessie op donderdag 3 maart van 9.00 uur tot 11.00 uur. Wij praten u dan bij over diverse actuele pensioenonderwerpen. De bijeenkomst vindt plaats in Zeist, nu de coronamaatregelen dat weer toelaten. Mocht dat toch niet mogelijk zijn? Dan wordt de sessie via een webinar gehouden.

Programma

1. Opening

John Landman, directeur PFZW, heet u welkom. Hij neemt de actualiteit en wat er speelt bij PFZW met u door, waaronder de stand van zaken van de nieuwe pensioenregeling.

2. Actualiteiten op wetgeving rondom pensioenthema’s

Op dit moment zijn, naast de Wet toekomst Pensioenen, meerdere wetswijzigingen in behandeling die het pensioendomein raken. Karin Bitter, Manager Pensioenbeleid PFZW, geeft u een overzicht van wat er speelt.

3. Duurzaam beleggen

Op 23 september 2021 hebben we in de ontbijtsessie aandacht besteed aan duurzaam beleggen. Alle Nederlandse pensioenfondsen vallen onder de Sustainable Finance Disclosure Regulation (SFDR) en moeten stappen ondernemen om de SFDR te implementeren. Jan Willem van Oostveen, Manager Investments PFZW, laat u zien hoe dat werkt.
Lees hier ons persbericht over duurzaam beleggen.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar RelatiemanagementSocialePartners@pfzw.nl. U ontvangt dan van ons een bevestiging.