Onze diensten

PFZW draagt graag bij aan uw HR-beleid. Dat doen we vanuit onze kennis en ervaring én met behulp van data. Daarnaast verzorgen we verschillende workshops voor u als werkgever, maar ook presentaties voor uw medewerkers.

Bijblijven op pensioengebied?

PFZW biedt (online) workshops aan om uw pensioenkennis te vergroten. Leer meer over de mogelijkheden van pensioen en de pensioenregeling of ga samen met ons op zoek naar een oplossing voor uw organisatievraagstuk.

Workshop Pensioen in beweging Workshop Basiscursus pensioen Workshop Pensioenactualiteiten Workshop Arbeidsongeschiktheid en pensioen

Hulp bij arbeidsvraagstukken

We hechten waarde aan een vitale sector. Met onze kennis, mogelijkheden van de pensioenregeling en data helpen we u bij uw vraagstukken over de arbeidsmarkt, zoals de krapte op de arbeidsmarkt, ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid.

Workshop Datagedreven HR Spiegelsessie

Pensioenpresentaties voor uw medewerkers

Heeft u een vraag van uw medewerker over de pensioenregeling of wilt u zelf het pensioen onder de aandacht van uw medewerkers brengen? Wij geven verschillende (online) presentaties om u hierin te ondersteunen.

Presentatie Pensioen op komst Presentatie Hoe gaat het met uw pensioen Presentatie Ontslag en pensioen Presentatie Welkom bij PFZW