Ontbijtsessie 10 november

Graag nodigen wij u uit voor de ontbijtsessie op donderdag 10 november van 9.00 uur tot 11.00 uur. Deze vindt plaats bij PGGM, Noordweg-Noord 150 te Zeist. Wij praten u bij over diverse actuele pensioenonderwerpen. 

Programma

 1. Opening 
  John Landman, directeur PFZW, heet u welkom en neemt een paar actualiteiten met u door. Waaronder natuurlijk de stand van zaken rondom de governance (positie CAP)  en overige relevante ontwikkelingen.
 2. Duuzaam beleggen
  Waar staat PFZW nu met de ambitieuze doelen op duurzaam beleggen? U wordt meegenomen in de doelen van het duurzaamheidsbeleid en het beleggingsplan 2025 van PFZW.
 3. Premie en indexering
  Jaarlijks stelt het bestuur van PFZW de premie en de eventuele indexatie vast voor het nieuwe jaar. Arjen Hussem laat u zien welke elementen van invloed zijn op deze zo belangrijke cijfers, hoe het besluitvormingsproces loopt en welk besluit het bestuur heeft genomen. Ook maakt hij de stap naar wat er vanaf de ingang van de nieuwe pensioenregeling gaat veranderen op dit vlak.
 4. De Wet toekomst pensioenen en de nieuwe pensioenregeling
  Karin Bitter, manager pensioenbeleid PFZW, neemt u mee in het proces van de parlementaire behandeling van de Wet toekomst pensioenen. Daarbij legt zij ook de verbinding naar de planning van het programma van PFZW om tot een nieuwe pensioenregeling te komen. Hoe ver is PFZW en wat staat er nog te doen?

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door ons een mail te sturen. U ontvangt van ons een bevestiging van de bijeenkomst.