Stap 1: Leer de pensioenbasics

Hieronder vindt u een korte animatie die antwoord geeft op de basisvragen: waarom komen er nieuwe regels voor pensioen en hoe ziet dat er straks uit? Door deze animatie te delen met uw medewerkers brengt u ze op de hoogte van de belangrijkste veranderingen.

Tekst

U kunt onderstaande tekst eenvoudig  gebruiken in uw eigen nieuwsbrief of magazine of op uw intranet. Dat gaat het snelst via de toetsencombinaties Ctrl-C (kopiëren) en Ctrl-V (plakken), of Cmd-C en Cmd-V op een Mac. 

Wist je dat? Er komen nieuwe regels voor pensioen.

Je leest of hoort het overal: Nederland krijgt een nieuw pensioenstelsel. Klink best eng toch, zo’n grote verandering. Gelukkig hoef jij voorlopig niets te doen. En je kunt gerustgesteld zijn dat je, als je straks stopt met werken, elke maand een pensioeninkomen ontvangt van Pensioenfonds Zorg en Welzijn. Bekijk de korte video met uitleg over wat de nieuwe pensioenregels voor jou betekenen: https://youtu.be/VusQMGGF-mw

Video

Op plekken op uw website of intranet waar u een beeld kunt gebruiken, kunt u meestal ook een video gebruiken. Kopieer daartoe de link van de video. Dat gaat snel als u onderstaande video start en rechtsboven klikt op Link kopiëren. 

Beeld

Maak gebruik van het beeld bij een bericht in een nieuwsbrief of op uw intranet. Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding en klik op 'Opslaan als afbeelding' of 'Sla afbeelding op als' op een Mac. 

Screenshot animatie

Heeft deze informatie u geholpen?