Leer de pensioenbasics

Hieronder vindt u een korte animatie die antwoord geeft op de basisvragen: waarom komen er nieuwe regels voor pensioen en hoe ziet dat er straks uit? Door deze animatie te delen met uw medewerkers brengt u ze op de hoogte van de belangrijkste veranderingen.

Voorbeeldtekst

Wist je dat? Er komen nieuwe regels voor pensioen.

Je leest of hoort het overal: Nederland krijgt een nieuw pensioenstelsel. Klink best eng toch, zo’n grote verandering. Toch kun je gerustgesteld zijn dat je, als je straks stopt met werken, elke maand een pensioeninkomen ontvangt van jouw Pensioenfonds Zorg en Welzijn. Bekijk de korte video met uitleg over wat de nieuwe pensioenregels voor jou betekenen.

 

Bekijk de video

Video

Beeldmateriaal

Screenshot animatie

Heeft deze informatie u geholpen?

Hoe gebruik ik de toolkit?

Voorbeeldteksten
U kunt de voorbeeldteksten in de witte kaders gebruiken in uw nieuwsbrief of magazine of op uw intranet. Dat gaat snel via de toetsencombinaties Ctrl-C (kopiëren) en Ctrl-V (plakken), of Cmd-C en Cmd-V op een Mac. 

 

Beeldmateriaal

Maak gebruik van de beelden op deze pagina in uw nieuwsbrief of op uw intranet. Klik met de rechtermuisknop op een afbeelding en klik op 'Opslaan als afbeelding' of 'Sla afbeelding op als' op een Mac.

 

Video's
Waar u op uw website of intranet beelden kunt gebruiken, kunt u meestal ook een video plaatsen. Kopieer daartoe de link van een video: start de video en klik rechtsboven op Link kopiëren.