Stap 2: Haak aan bij media

U kunt aanhaken bij de landelijke campagne pensioenen van het ministerie van SZW. In commercials op TV en radio en op de website pensioenduidelijkheid.nl wordt uitgelegd waarom er nieuwe regels voor pensioen komen. U kunt uw medewerkers wijzen op de maandelijkse nieuwsbrief van PFZW.  Wanneer zij zich inschrijven, ontvangen zij elke maand nieuws over hun pensioen en de sector zorg en welzijn.

Tekst

U kunt onderstaande tekst eenvoudig  gebruiken in uw eigen nieuwsbrief of magazine of op uw intranet. Dat gaat het snelst via de toetsencombinaties Ctrl-C (kopiëren) en Ctrl-V (plakken), of Cmd-C en Cmd-V op een Mac. 

Je pensioen gaat veranderen. Blijf op de hoogte met de nieuwsbrief van PFZW!

De komende jaren gaat er veel veranderen voor jou en je pensioen. Via TV, radio, web en sociale media komt dit steeds vaker in het nieuws. Wil je op de hoogte blijven van wat er voor jou verandert? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van jouw Pensioenfonds Zorg en Welzijn. Zodra er nieuws is, lees je in eenvoudige taal wat de veranderingen voor jou betekenen. En je krijgt praktische tips om te voorkomen dat je je onnodig zorgen maakt over je inkomen voor later. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan op de website van PFZW: pfzw.nl/mijnpfzw

Beeld

Maak gebruik van het beeld bij een bericht in een nieuwsbrief of op uw intranet. Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding en klik op 'Opslaan als afbeelding' of 'Sla afbeelding op als' op een Mac. 

Zorgprofessional met smartphone

Heeft deze informatie u geholpen?