Haak aan bij media

U kunt aanhaken bij initiatieven van het ministerie van SZW. Op de website pensioenduidelijkheid.nl wordt bijvoorbeeld uitgelegd waarom er nieuwe regels voor pensioen komen. U kunt uw medewerkers wijzen op de maandelijkse nieuwsbrief van PFZW. Wanneer zij zich inschrijven, ontvangen zij elke maand nieuws over hun pensioen en de sector zorg en welzijn.

Voorbeeldtekst

Je pensioen gaat veranderen. Blijf op de hoogte met de nieuwsbrief van PFZW!

De komende jaren gaat er veel veranderen voor jou en je pensioen. Via TV, radio, web en sociale media komt dit steeds vaker in het nieuws. Wil je op de hoogte blijven van wat er voor jou verandert? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van jouw Pensioenfonds Zorg en Welzijn. Zodra er nieuws is, lees je in eenvoudige taal wat de veranderingen voor jou betekenen. En je krijgt praktische tips om te voorkomen dat je je onnodig zorgen maakt over je inkomen voor later. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan op de website van PFZW: pfzw.nl/mijnpfzw

Beeldmateriaal

Zorgprofessional met smartphone

Heeft deze informatie u geholpen?

Hoe gebruik ik de toolkit?

Voorbeeldteksten
U kunt de voorbeeldteksten in de witte kaders gebruiken in uw nieuwsbrief of magazine of op uw intranet. Dat gaat snel via de toetsencombinaties Ctrl-C (kopiëren) en Ctrl-V (plakken), of Cmd-C en Cmd-V op een Mac. 

 

Beeldmateriaal

Maak gebruik van de beelden op deze pagina in uw nieuwsbrief of op uw intranet. Klik met de rechtermuisknop op een afbeelding en klik op 'Opslaan als afbeelding' of 'Sla afbeelding op als' op een Mac.

 

Video's
Waar u op uw website of intranet beelden kunt gebruiken, kunt u meestal ook een video plaatsen. Kopieer daartoe de link van een video: start de video en klik rechtsboven op Link kopiëren.