Beantwoord vragen

Wij beantwoorden veel vragen op onze website. U kunt hier 1 of 2 vragen uithalen en deze opnemen op uw intranet of in een bericht aan uw medewerkers. Aansluitend kunt u de link naar alle veelgestelde vragen delen met uw medewerkers. Zij zien dan in een oogoplslag of hun vraag en antwoord ertussen staat.

Voorbeeldtekst

Wat betekenen de nieuwe regels voor pensioen voor mij?

Er komen nieuwe regels voor pensioen voor iedereen die bij ons werkt. Dat duurt nog wel even, maar het is goed om er nu al iets meer van te weten. Jouw Pensioenfonds Zorg en Welzijn geeft de antwoorden op meest gestelde vragen, zoals:

 

  1. Wat betekenen de nieuwe regels voor pensioen voor mij?
  2. Krijg ik door de nieuwe pensioenregeling een lager of hoger pensioen?
  3. Hoeveel pensioen krijg ik straks?
     

De antwoorden op deze en andere vragen zijn eenvoudig uitgelegd op www.pfzw.nl/over-pfzw/nieuw-pensioenstelsel/veelgestelde-vragen.

 

Staat jouw vraag er niet bij? Stel je vraag dan via het contactformulier of de digitale assisent van PFZW onder de veelgestelde vragen.

Beeldmateriaal

Twee vrouwen in gesprek bij ipad in kleurrijke omgeving

Heeft deze informatie u geholpen?

Hoe gebruik ik de toolkit?

Voorbeeldteksten
U kunt de voorbeeldteksten in de witte kaders gebruiken in uw nieuwsbrief of magazine of op uw intranet. Dat gaat snel via de toetsencombinaties Ctrl-C (kopiëren) en Ctrl-V (plakken), of Cmd-C en Cmd-V op een Mac. 

 

Beeldmateriaal

Maak gebruik van de beelden op deze pagina in uw nieuwsbrief of op uw intranet. Klik met de rechtermuisknop op een afbeelding en klik op 'Opslaan als afbeelding' of 'Sla afbeelding op als' op een Mac.

 

Video's
Waar u op uw website of intranet beelden kunt gebruiken, kunt u meestal ook een video plaatsen. Kopieer daartoe de link van een video: start de video en klik rechtsboven op Link kopiëren.