Stap 3: Beantwoord vragen

Uw medewerkers hebben nu 2 keer gelezen dat er nieuwe regels voor pensioen komen. Misschien hebben ze daar nu al vragen over. Wij beantwoorden veel vragen op onze website. U kunt hier 1 of 2 vragen uithalen en deze opnemen op uw intranet of in een bericht aan uw medewerkers. Aansluitend kunt u de link naar alle veelgestelde vragen delen met uw medewerkers. Zij zien dan in een oogoplslag of hun vraag en antwoord ertussen staat.

Tekst

U kunt onderstaande tekst eenvoudig  gebruiken in uw eigen nieuwsbrief of magazine of op uw intranet. Dat gaat het snelst via de toetsencombinaties Ctrl-C (kopiëren) en Ctrl-V (plakken), of Cmd-C en Cmd-V op een Mac. 

Wat betekenen de nieuwe regels voor pensioen voor mij?

Er komen nieuwe regels voor pensioen voor iedereen die bij ons werkt. Dat duurt nog wel even, maar het is goed om er nu al iets meer van te weten. Jouw Pensioenfonds Zorg en Welzijn geeft de antwoorden op meest gestelde vragen, zoals:

  1. Wat betekent het nieuwe pensioenstelsel voor mij?
  2. Krijg ik door de nieuwe pensioenregeling een lager of hoger pensioen?
  3. Waarom komen er nieuwe regels voor pensioen?

De antwoorden op deze en andere vragen zijn eenvoudig uitgelegd op www.pfzw.nl/over-pfzw/nieuw-pensioenstelsel/veelgestelde-vragen.

Staat jouw vraag er niet bij? Stel je vraag dan via het contactformulier of de digitale assisent van PFZW onder de veelgestelde vragen.

Beeld

Maak gebruik van het beeld bij een bericht in een nieuwsbrief of op uw intranet. Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding en klik op 'Opslaan als afbeelding' of 'Sla afbeelding op als' op een Mac. 

5000x5000-drukwerk-wat-betekent-het-nieuwe-pensioenstelsel-voor-mij.jpg

Heeft deze informatie u geholpen?