Stap 5: Deel onze video's

Het is algemeen bekend: mensen herinneren zich beelden beter dan woorden. Informatie via video of animatie blijft beter hangen. Daarom hebben we een aantal belangrijke vragen over de nieuwe regels voor pensioen aan experts van PFZW gesteld. In heldere, korte video's leggen zij uit hoe het zit.

Onderaan de pagina vindt u een eenvoudige instructie voor het gebruik van de video's.

Video: hoeveel pensioen heb ik straks?

Marc, voorlichter van jouw Pensioenfonds Zorg en Welzijn, geeft antwoord op vragen over de nieuwe regels voor pensioen. Veel mensen willen nu al weten hoeveel pensioen ze straks hebben. Marc gaat aan de slag met legoblokken en vertelt hoe PFZW de hoogte van het pensioen straks zichtbaar maakt.

 

Bekijk de video

Video: hoeveel pensioen heb ik straks?

Video: gelden de nieuwe regels ook voor mij?

Marc, voorlichter van jouw Pensioenfonds Zorg en Welzijn, geeft antwoord op vragen over de nieuwe regels voor pensioen. Want hoe werkt dat als je pas 25 bent? Voor wie gelden de nieuwe regels voor pensioen? Met de eenvoudige uitleg van Marc weet je binnen 2 minuten hoe het zit.

 

Bekijk de video

Video: gelden de nieuwe regels ook voor mij?

Video: Ga ik erop vooruit of achteruit?

Marc, voorlichter van jouw Pensioenfonds Zorg en Welzijn, geeft antwoord op vragen over de nieuwe regels voor pensioen. Gaan we er straks op vooruit of op achteruit? Met de eenvoudige uitleg van Marc weet je in een paar minuten hoe het zit.

Bekijk de video

Video: ga ik erop vooruit of achteruit?

Hoe gebruik ik de toolkit?

Tekst
U kunt de teksten gebruiken in uw nieuwsbrief of magazine of op uw intranet. Dat gaat snel via de toetsencombinaties Ctrl-C (kopiëren) en Ctrl-V (plakken), of Cmd-C en Cmd-V op een Mac. 

 

Video
Waar u op uw website of intranet een beeld kunt gebruiken, kunt u meestal ook een video plaatsen. Kopieer daartoe de link van de video: start de video en klik rechtsboven op Link kopiëren. 

 

Beeld
Maak gebruik van het beeld in uw nieuwsbrief of op uw intranet. Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding en klik op 'Opslaan als afbeelding' of 'Sla afbeelding op als' op een Mac.

Heeft deze informatie u geholpen?