Geniet fit van je pensioen!

Hoe fitter we zijn, hoe meer we uit ons pensioen kunnen halen. PFZW wil, samen met u, medewerkers stimuleren om zo fit en gezond mogelijk met pensioen te kunnen. Dit jaar vindt op 12, 13 en 14 november de 14e editie van de Pensioen3daagse plaats. Tijdens deze dagen staan we in Nederland stil bij ons pensioen. 

Op ons platform: fitjepensioenin.nl kunnen uw medewerkers met korte tests ontdekken of zij fysiek, mentaal en financieel fit zijn om straks te kunnen genieten van hun pensioen. Ook kan pensioenkennis en kennis over de nieuwe regels rondom pensioen getest worden. Medewerkers zien meteen de uitslag en lezen er handige en nuttige pensioenweetjes.

Voorbeeldartikel voor nieuwsbrief of intranet

Wilt u zelf de website fitjepensioenin.nl van PFZW onder de aandacht van uw medewerkers brengen? En hen stimuleren om met korte testjes even stil te staan bij hun pensioen? Het voorbeeldartikel en de foto hieronder kunt u gebruiken in uw eigen nieuwsbrief, op uw intranet of in uw magazine.

Geniet fit van je pensioen!

Op 12, 13 en 14 november vindt de landelijke Pensioen3daagse plaats. Ben jij benieuwd of je nu in actie moet komen om straks gezond en vitaal van een goed pensioen te kunnen genieten? Zet dan nu de eerste stap!

Op de website fitjepensioenin.nl van Pensioenfonds Zorg en Welzijn kun je testen hoe fysiek, mentaal en financieel fit je bent én krijg je handige tips om fit te blijven. Zo kun je straks alle leuke dingen doen waar je zin in hebt. Test nu ook je kennis over de nieuwe regels voor pensioen.

Meer weten: fitjepensoenin.nl