Inloggen met eHerkenning

Op MijnOrganisatie logt u in met eHerkenning. MijnOrganisatie is de beveiligde omgeving waarin organisaties aangesloten bij PFZW en hun administratiekantoren de pensioenadministratie en organisatiegegevens kunnen beheren. Heeft u nog geen eHerkenning? Vraag uw eHerkenning dan direct hieronder aan.

Wat is eHerkenning?

eHerkenning is één veilige digitale sleutel, waarmee u toegang krijgt tot de online dienstverlening van verschillende (overheids)organisaties. 

Wat zijn de voordelen van eHerkenning?

Met eHerkenning logt u veilig, eenvoudig en op één manier in bij verschillende organisaties. Denk bijvoorbeeld aan de Belastingdienst, UWV en binnenkort ook MijnOrganisatie van PFZW. eHerkenning is persoonsgebonden en biedt voordelen:

  • Verbeterde veiligheid: eHerkenning biedt een extra beveiligingslaag. Hierdoor wordt de toegang tot uw account nog beter beschermd en geeft dit meer zekerheid over identiteit en bevoegdheid bij inloggen.
  • Efficiëntie: Het inlogproces met eHerkenning is snel en eenvoudig. Zo kunt u meer tijd besteden aan andere belangrijke taken.
  • Toekomstbestendig: eHerkenning is een moderne en toekomstbestendige methode voor identificatie en authenticatie. Door regelmatige updates en nieuwe functionaliteiten is de veiligheid gewaarborgd.

Regel uw eHerkenning

Heeft u nog geen eHerkenning? Afhankelijk van het gebruik heeft u voor eHerkenning een bepaald betrouwbaarheidsniveau nodig. Voor MijnOrganisatie is dat betrouwbaarheidsniveau EH3. Dit niveau heeft u ook nodig voor de Belastingdienst en UWV. De dienst waarvoor u moet kiezen is MijnOrganisatie van PFZW.

Kosten
U vraagt eHerkenning niet bij PFZW aan, maar bij erkende leveranciers. Aan de aanvraag en het gebruik van eHerkenning zijn kosten verbonden. Die verschillen per leverancier. U bepaalt zelf bij welke leverancier u eHerkenning aanvraagt. U kunt voor eHerkenning een vergoeding aanvragen van € 24,20 (inclusief BTW) per jaar. De vergoeding vraagt u aan bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

eHerkenning is persoonsgebonden
Hebben meer medewerkers van uw organisatie toegang tot MijnOrganisatie? Dan heeft u voor iedere medewerker een eHerkenningsmiddel nodig. 

Inloggen met eHerkenning

Heeft u uw pensioenadministratie uitbesteed aan een administratiekantoor? Dan kunt u uw administratiekantoor machtigen om namens u met eHerkenning in te loggen op MijnOrganisatie. U machtigt uw administratiekantoor op uw profielpagina op MijnOrganisatie. Uw administratiekantoor kan zelf eHerkenning aanvragen.

Maakt u al gebruik van eHerkenning? Dan verandert er voor u niets. Ook na 1 maart logt u met eHerkenning in en krijgt u toegang MijnOrganisatie.