Magazine 'Leren van'

Twee keer per jaar ontvangen bestuurders van grote zorg- en welzijnsinstellingen in Nederland het magazine ‘Leren van’. In elke editie geven we iemand van buiten onze sector een podium. Iemand waar wij in zorg en welzijn iets van kunnen leren. 

Themabijeenkomsten

Naast het magazine, organiseren we twee keer per jaar een themabijeenkomst. Hier ontmoet u de specialisten, bestuurders of wetenschappers die in het magazine aan het woord komen. Een unieke mogelijkheid om te leren van ervaringen uit andere sectoren en om te netwerken met vakgenoten.

Waarom doen we dit?

"Spiegelen is prima, maar dan alleen aan topmensen van wie ik iets kan leren". Dat antwoorden bestuurders in de sector zorg en welzijn op de vraag waar ze behoefte aan hebben als het gaat om kennis delen. 

We vroegen verder en stelden vast dat pensioen geen onderwerp is dat hoog op de agenda staat van bestuurders in zorg en welzijn. "Ik besteed 0,1% van mijn tijd aan pensioen", was een van de reacties. 

U zit dus niet te wachten op pensioeninformatie. Wat u wel op prijs stelt, is relevante, inspirerende informatie waar u iets van leert. Met het platform ‘Leren van’ faciliteren wij die wens.