Programma

Datum:  Woensdag 19 mei 2021
Tijd:        15:00 - 17:00 uur
Locatie: online

 • Inspirerende talkshow
  In een interactief gesprek wisselt Philips-topman Frans van Houten met u van gedachten over innovatie, samenwerking en alle veranderingen die het afgelopen jaar hebben plaatsgevonden. U kunt actief meedoen door te reageren op stellingen en vragen stellen via onze live-chat.

 • Virtuele rondleiding Philips Customer Experience Center
  Vanuit het Philips Customer Experience Center krijgt u achter de schermen een unieke inkijk in de mogelijkheden van 'augmented reality' en de toekomstvisie van Philips op zorg.

 • Masterclass Jan Rotmans over 'Radicaal veranderen door een crisis'
  Hoogleraar transitiekunde Jan Rotmans geeft zijn visie op de gouden kans die zorg en welzijn nu heeft om innovaties van de grond te krijgen.

 • Rondetafeldiscussie
  We brengen Frans van Houten, Joanne Kellermann (bestuursvoorzitter PFZW), Jan Rotmans (hoogleraar transitiekunde) en Ineke Strijp (bestuurder GGZ Westelijk Noord-Brabant) samen voor een inspirerende rondetafeldiscussie over de kansen voor zorg en welzijn in de toekomst. Eindresultaat: volop stof tot nadenken over de uitdagingen waar u voor staat in uw eigen organisatie. 

Over Leren van
'Leren van' is een kennisplatform voor beslissers in de sector zorg en welzijn. Het bestaat uit een magazine en een themabijeenkomst. De 'Leren van' bijeenkomsten zijn een unieke mogelijkheid om te leren van ervaringen uit andere sectoren en om te netwerken met vakgenoten. Vanwege de coronamaatregelen zijn de bijeenkomsten tijdelijk geheel digitaal. 

Meer informatie
Of heeft u een specifieke vraag? Stuur dan een bericht naar lerenvan@pfzw.nl