Onze cookies helpen

Wij helpen u graag met uw pensioen. Met cookies kunnen wij dat nog beter doen door de website voor u persoonlijk in te richten. Daarmee vindt u sneller wat u zoekt. Wilt u dat?

Leg me meer uit

E-mailadres aanpassen

Er kunnen meerdere e-mailadressen van uw organisatie bekend zijn bij PFZW. U kunt in MijnOrganisatie het e-mailadres voor facturen, een contactpersoon en de beheerder van MijnOrganisatie aanpassen.

E-mailadres van de factuurnotificatie

Alleen de beheerder kan dit e-mailadres aanpassen. Log in op MijnOrganisatie, ga naar 'Profiel' en vervolgens naar 'Organisatie'. Onderaan de pagina vult u bij 'Factuur e-mailadres' het nieuwe e-mailadres in.

E-mailadres van de beheerder

Voor het wijzigen van het e-mailadres van de beheerder gaat u op MijnOrganisatie via 'Profiel' naar ‘Contactpersonen en gebruikers’. Onder ‘Gebruikers van MijnOrganisatie’ kunt u het e-mailadres van de beheerder aanpassen.

E-mailadres van een contactpersoon

Wilt u het adres van een contactpersoon wijzigen? Dan kiest u op MijnOrganisatie voor 'Profiel’ en daarna voor ‘Contactpersonen en gebruikers’. Onder ‘Contactpersonen’ kunt u het e-mailadres van de contactpersoon wijzigen.

E-mailadres voor de nieuwsbrief

Wilt u de e-nieuwsbrief op een ander e-mailadres ontvangen? Dan kunt u de wijziging van het e-mailadres doorgeven via de link 'e-mailadres wijzigen' onderaan de nieuwsbrief.