Aan de hand van het online aanmeldformulier beoordelen wij of uw organisatie verplicht is om aan te sluiten bij PFZW of dat u contractueel kunt aansluiten. U ontvangt een definitieve bevestiging binnen maximaal 15 werkdagen.

 

Organisatiewijziging doorgeven

Wilt u een organisatiewijziging doorgeven? Lees welke situatie voor u van toepassing is. Ga naar organisatiewijziging doorgeven, als het gaat om:

  • een wijziging van adres, rechtsvorm, naam of contactpersoon;
  • een fusie en u gaat samen verder in een bestaande organisatie;
  • een overname en uw organisatie is al aangesloten bij PFZW;
  • een beëindiging (dit kan zijn doordat de activiteiten worden stopgezet of door een overname)

Wat kunt u verwachten?

Ontvang bevestiging van PFZW

Na het invullen van het online aanmeldformulier beoordelen wij binnen 15 werkdagen of u verplicht of contractueel kunt aansluiten.

  • Valt uw organisatie onder de verplichtstelling van PFZW? Dan wordt u automatisch klant bij ons. U ontvangt een brief waarom u moet aansluiten en wat u verder moet regelen.
  • Valt uw organisatie niet onder de verplichtstelling van PFZW? Dan kunt u er voor kiezen uw organisatie contractueel aan te sluiten. U ontvangt een brief van ons, om een offerte aan te vragen.

Start uw pensioenadministratie op

In de bevestigingsbrief leest u onder andere wat u moet doen om uw pensioenadministratie op te starten, zoals het regelen van een salarispakket en het aanmelden van uw medewerkers.

  • Heeft u geen salarispakket? Dan adviseren wij een administratiekantoor de pensioenadministratie te laten doen.
  • Doet een administratiekantoor uw administratie? Dan is het van belang om uw administratiekantoor te machtigen.

Doe maandelijks of vierwekelijks pensioenaangifte

Als uw salarispakket geschikt is voor pensioenaangifte, doet u voortaan elke maand of elke vier weken pensioenaangifte via uw salarispakket. Lever op tijd en correct uw gegevens aan. U ontvangt een correcte factuur en uw medewerkers bouwen pensioen op volgens de juiste gegevens. De factuur staat elke maand online voor u klaar.