Terugblik: Leren van Arjan Postma

Op 30 mei 2017 was boswachter en tv-bekende Arjan Postma te gast tijdens onze thematafel in Bunnik. Hij nam ons mee in de wereld van het dierenrijk. Wat kunnen we leren van het dierenrijk en de natuur als het gaat om veranderingen in organisaties? Arjan Postma gaf een aantal mooie voorbeelden van hoe verandering wordt georganiseerd in het dierenrijk.

Voorafgaand aan het programma konden de gasten deelnemen aan een wandeling over het unieke en prachtige terrein bij Fort Rijnauwen. Deze keer werd de thematafel Leren van niet gehouden in een zaal, maar in de buitenlucht. De deelnemers werden ontvangen in een sfeervolle  open tent midden in de natuur van het fort. om de natuur direct als inspiratie te gebruiken.

De reacties van de bestuurders waren zeer enthousiast: 'Hele prettige en goed georganiseerde middag', 'Ik heb de bijeenkomst zeer gewaardeerd. Verrassend programma en bijzondere locatie' en 'Leukste Leren Van-middag tot nu toe!' De aanwezigen waardeerden de bijeenkomst gemiddeld met een 8,5.

Leren van Arjan Postma
Leren van Arjan Postma
Leren van Arjan Postma
Leren van Arjan Postma