Hoe gaat u als zorgorganisatie om met tekorten op de arbeidsmarkt, vergrijzing en toenemend verzuim? Op het gebied van HR biedt datagedreven werken onderbouwing van onderbuikgevoel. Daarnaast helpt deze werkwijze bij het herkennen van potentiële uitdagingen op het gebied van HR. Tijdens de sessies gaat u aan de slag met data uit uw eigen organisatie via tools van PFZW, zoals het HR-dataportaal en de SPP-tool. Deze tools helpen u om effectieve oplossingen te vinden voor uw organisatie.

Planning Lerende Netwerken

In verschillende regio’s gaat er een Lerend Netwerk van PFZW van start. Dit doen wij samen met de regionale werkgeversorganisaties.

Regio+ werkgeversorganisatie

Regio

Startdatum

ZorgpleinNoord

Noord

15 januari 2024

Transvorm

Zuid

18 januari 2024

Veelgestelde vragen

Het Lerend Netwerk is het meest relevant voor HR-professionals, maar in de praktijk gaat dit netwerk verder dan de afdeling HR. Veel organisaties sturen naast een HR-professional ook iemand met een andere achtergrond mee. 

Het traject Lerend Netwerk kost €6100,- (exclusief btw) per organisatie. Binnen deze prijs zitten vier sessies en drie persoonlijke consulten. Per organisatie nemen twee medewerkers deel. Ook inbegrepen is het gebruik van de Analyse- en SPP-module van PFZW voor 1 jaar (normaliter €3500,- exclusief btw).  Heeft u als organisatie al een Analyse abonnement? Dan krijgt u €2000 euro korting voor deelname aan het Lerend Netwerk.

De drijvende kracht achter de lerende netwerken is PFZW Datadiensten. De workshops en individuele begeleiding worden gegeven door Babette Hoefnagels en Bas Gortworst, consultants van PFZW.

Naast het Lerend Netwerk is het ook nog mogelijk om los de workshop Datagedreven HR van PFZW te volgen. Tijdens deze 3 uur durende workshop gaat u – onder begeleiding van twee consultants van PFZW - aan de slag met uw eigen data in het HR-dataportaal. Lees hier meer over deze workshop.