Lerend Netwerk: Datagedreven HR & SPP

Met het Lerend Netwerk krijgt u persoonlijke begeleiding gericht met de beschikbare HR-data aan de slag te gaan. U werkt toe naar een uitgewerkt plan voor de grootste HR-uitdaging van uw eigen organisatie. In 4 plenaire sessies en 2 individuele consulten gaat u aan de slag met het HR-dataportaal en de SPP-tool (strategische personeelsplanning) van PFZW. Dit doet u samen met andere deelnemende organisaties bij u in de regio.

Meer over het Lerend Netwerk?

Babette Hoefnagels, Senior consultant Zorg&Welzijn, vertelt waarom organisaties zich direct moeten aanmelden voor het Lerend Newerk.

De opbouw van een Lerend Netwerk in vier stappen: data organiseren, situatie begrijpen, advies opstellen en impact creëren.

Kosten

Het Lerend Netwerk kost € 6.100,- per organisatie. Het traject bestaan uit 4 plenaire sessies en 2 individuele consulten. Per organisatie nemen twee medewerkers deel. In de prijs zijn het gebruik van de Analyse module en SPP-tool van PFZW voor 1 jaar  inbegrepen (normaliter € 3.490,- ). Maakt u als organisatie al gebruik van de Analyse module? Dan krijgt u € 1.990,- euro korting voor deelname aan het Lerend Netwerk. Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw.

Aanstaande Lerende Netwerken

In verschillende regio’s staat een Lerend Netwerk gepland. Dit doen wij samen met de regionale werkgeversorganisaties. Staat uw regio er niet bij? Neem dan contact met ons op en dan zoeken we samen naar een maatwerkoplossing.

Regio+ werkgeversorganisatie

Regio

Startdatum

Sigra

Midden

25 juni 2024

Meer informatie?

In de verschillende regio's gaat er een Lerend Netwerk van PFZW van start. Dit doen wij samen met de regionale werkgeversorganisaties.

 

  • 25 juni 2024; Sigra

 

Meer informatie over de start van een Lerend Netwerk in uw regio? 

Neem vrijblijvend contact op