Onze cookies helpen

Wij helpen u graag met uw pensioen. Met cookies kunnen wij dat nog beter doen door de website voor u persoonlijk in te richten. Daarmee vindt u sneller wat u zoekt. Wilt u dat?

Leg me meer uit

Nieuwe medewerker aanmelden

Hoe meld ik een vaste medewerker of oproepkracht aan?

Als uw nieuwe medewerker een vaste medewerker of oproepkracht is, dan meldt u hem aan via MijnOrganisatie. Hij of zij gaat pensioen opbouwen bij PFZW. Meld uw nieuwe medewerker binnen 30 dagen bij ons aan.

 

Log in op MijnOrganisatie en kies bij 'UPA' voor 'UPA-perioden'. Kies de periode waar het om gaat en kies 'Eerste periode aanleveren'. Vul de persoonlijke gegevens, de dienstverbandgegevens én de gegevens van de eerste UPA-periode in.

 

Let op, u kunt de wijziging alleen via MijnOrganisatie doorgeven als u hiervoor toestemming heeft gekregen van PFZW. Geen toestemming? Geef de wijziging dan door via uw salarispakket.

 

Hoe meld ik een vakantiekracht of stagiair aan?

Een vakantiekracht of stagiair hoeft u niet als nieuwe medewerker aan te melden op MijnOrganisatie. Zij bouwen namelijk geen pensioen op bij PFZW.

We spreken van een vakantiekracht als hij voldoet aan de volgende vier voorwaarden:

  • Hij werkt nooit meer dan zes weken achtereen werkt;
  • zijn werk duurt over het hele jaar niet langer dan in totaal zestig dagen;
  • hij volgt dagonderwijs;
  • zijn werk bij een werkgever vindt plaats tijdens de vakantie.
     

Als uw medewerker niet voldoet aan alle bovenstaande voorwaarden voor een vakantiekracht, dan bouwt hij verplicht pensioen op bij PFZW en meldt u hem aan op MijnOrganisatie.