Organisatie of rechtsvoorganger vinden en selecteren

Als administratiekantoor kunt u organisaties selecteren waarvoor u de administratie voert. Dat kan met de knop Organisatie kiezen. U kunt ook een rechtsopvolger of  rechtsvoorganger kiezen.
Gerealiseerd in oktober 2021

Openstaande facturen: betalingsregeling of incasso

Op de pagina met uw openstaande facturen ziet u welke facturen u nog moet betalen in de kolom ‘status’. Als er een betalingsregeling is getroffen, of als uw factuur is overgedragen aan een incassobureau, ziet u dat ook hier terug.  
Gerealiseerd in oktober 2021

Inloggen met eHerkenning

U kunt sinds september 2021 gebruikmaken van eHerkenning op MijnOrganisatie. eHerkenning is de veilige digitale sleutel waarmee u toegang krijgt tot de online dienstverlening van verschillende overheidsorganisaties. 
Gerealiseerd in september 2021

Ontbrekende pensioenaangifte ingevuld door PFZW

Op de pagina Pensioenaangiftes ziet u het overzicht en de status van uw pensioenaangiftes. Bent u (deels) vergeten pensioenaangifte te doen? Dan vult PFZW de periode deels of volledig voor u in. U moet de pensioengegevens alsnog zelf aanleveren zodat uw factuur gebaseerd is op de juiste gegevens.
Gerealiseerd in juli 2021

Automatische incasso online regelen

De machtiging voor automatische incasso regelt u snel en gemakkelijk met het digitale formulier op MijnOrganisatie. Printen, scannen en mailen is niet meer nodig. 
Gerealiseerd in april 2021