Belang van datagedreven HR

Ruim een jaar na de invoering van de eerste corona-maatregelen blijft de druk op het zorgpersoneel onveranderd hoog. Zorg- en welzijnsorganisaties worstelen met verschillende arbeidsmarktvraagstukken: personeelstekort, uitval door arbeidsongeschiktheid, medewerkers vitaal met pensioen laten gaan en moeite met het vasthouden van personeel.

Het belang van datagedreven HR wordt dan ook door steeds meer zorg-en welzijnsorganisaties gezien. Maar hoe start je met datagedreven werken? Met weinig tijd beschikbaar en te veel bronnen om zelf een duidelijk overzicht te maken van alle data?

Workshops en webinars

Starten met datagedreven werken, meer weten of bent u toe aan de volgende stap? Wij bieden HR-professionals en beleidsmakers verschillende workshops aan:

Workshop
Datagedreven HR

De eerste stap zetten in de wereld van datagedreven HR? Volg dan deze workshop. Er is nog plek voor de workshops op:  

 

 

  • 13 oktober
  • 10 november
  •  8 december

Meld u aan

Workshop Scenarioplanning

In de workshop Scenarioplanning leert u de basisprincipes van scenarioplanning en het verkennen van de toekomst. Bepaal trends en ontwikkel realistische scenario’s. Er is nog plek voor de workshops op: 

  • 13 september
  • 2 november 
 

Webinar PFZW
HR-dataportaal

Benieuwd naar de mogelijkheden van het PFZW HR-dataportaal? Tijdens deze webinar krijgt u een uniek inkijkje in het HR-dataportaal en wat de mogelijkheden zijn van de verschillende abonnementen.

  •  4 oktober

 

Meld u aan