HR-data direct overzichtelijk met een gratis abonnement in het HR-dataportaal

Direct weten waar de grootste HR-problemen binnen uw organisatie liggen? Het HR-dataportaal van PFZW helpt u als zorg- en welzijnsinstelling om snel inzicht te krijgen op uw eigen organisatiecijfers. Dit kan onder andere ook door de cijfers te vergelijken met soortgelijke organisaties, zowel op regionaal als landelijk niveau. Niet alleen doet het dataportaal een groot deel van het werk voor u, het is bovendien gratis te gebruiken!

Een account maken in vier stappen

  1. Vul uw gebruikersgegevens in.
  2. Kies een abonnementsvorm. Inzicht & Benchmark is een gratis abonnement.
  3. Voer uw organisatienummer bij PFZW in.
  4. Voltooi uw aanvraag en binnen twee werkdagen heeft u toegang tot uw eigen organisatiecijfers in het HR-dataportaal!

Wat biedt het dataportaal?

  • Voor ieder uniek PFZW-organisatienummer kunnen maximaal vijf gebruikers een account aanvragen: een hoofdgebruiker en vier medegebruikers.
  • Een gebruiker meldt zich aan met het persoonsgebonden e-mailadres van de organisatie.

  • Alleen gebruikers van bij PFZW bekende hoofdorganisaties hebben de mogelijkheid om dochterorganisaties toe te voegen en dus de gegevens van dochterorganisaties in te zien. Er zit geen maximum aan het aantal dochterorganisaties dat u kunt toevoegen.
  • HR-professionals van dochterorganisaties kunnen zelfstandig een abonnement afsluiten en zien dan alleen gegevens van de eigen organisatie.
  • U kunt dochterorganisaties toevoegen bij het afsluiten van het abonnement. U kunt ook later dochterorganisaties toevoegen door een email te sturen met uw organisatienummer en het organisatienummer van de betreffende dochterinstellingen naar datadiensten@pfzw.nl. PFZW voert vervolgens een verificatieproces uit.